En tanke.



Nu tänker jag göra lite reklam för ett katthem, som heter Solgläntans kattpensionat.
Det är så otroligt många som behandlar sina katter på alla möjliga inhumana sätt; slår in en spik i huvudet, slänger dem i grovsoparna, överger dem efter en sommar. Tröttnar på dem.
Det går knappt att föreställa sig, och de som behandlar djuren på dessa sätt förtjänar att själva få samma slag i magen.

"Lisa hade varit på Fisksätra Katthem i fyra år efter att ha lämnats dit av city polisen. De hade fått ta hand om tre kattungar cirka 8 - 10 veckor gamla, Lisa och hennes två bröder, efter att de hade hittats med hop tejpade tassar insvepta i en plastpåse, slängd i en papperskorg i Stockholms innerstad!!! (Gud hjälpe den som gjorde detta mot katterna om jag någonsin får tag i honom!)"

Så om ni får för er att skaffa katt, kan ni väl adoptera en från detta katthem,
eller vilket som helst egentligen.

Samma visa gäller självklart för hundar eller en liten sköldpadda. Vi tog över en hund från en familj som innan dess adopterade henne från irland, där hon hade levt som strykarhund. Gizmo, en border collie X som är soprotarmästare och världens sötaste lilla bajshund.


Kommentarer
Postat av: elin

åh, tack finis! :*

gifen är från skins :>

2010-10-18 @ 11:57:31
URL: http://anotherround.blogg.se/
Postat av: Lotta

alltså jag blir så galen på alla människor som behandlar djur som skit. Förstår ibland inte hur människor tänker. Jag ska definitivt köpa min katt där nästa gång.

2010-10-18 @ 13:14:32
URL: http://enlitenlotta.blogg.se/
Postat av: William

Ja,vissa människor skall inte ha djur. Usch!

Annars var det en väldigt fin bild på dig å din vovve :D

2010-10-18 @ 18:03:42
Postat av: Tesseliten

Sv: Det är ett pigmentmedel (eller hur man nu ska förklara det) så att man blir brunare. Det framtogs först och främst för cancerpatienter för att dom skulle slippa vistas i solen för att bli bruna. Men man måste vara lite i solen eller solariet för att få lite färg..

2010-10-21 @ 07:20:02
URL: http://anatess.blogg.se/
Postat av: elin

fuck. vilken söt kisse!

2010-10-25 @ 12:33:17
URL: http://giitterhora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0