a questionJag är så fruktansvärt nyfiken på vilka ni är, ni som gör mig så glad varje dag. Så kan ni inte berätta för mig, vad för fina filurer ni råkar vara? ♥

Hur gammal är du?
Var bor du?
Vad händer på din fritid?
Har du några husdjur?


(och om ni har missat det så finns jag på Bloglovin, puss!)

Kommentarer
Postat av: Empa

Oj, blev en tom kommentar tror jag. >:

Kan börja med att säga att du är himla fin, och din blogg är wonderful.Jag är fjorton år, fyller femton i juni.

Jag bor i en liten skitstad, Härnösand närmare bestämt. Inget speciellt händer på min fritid, det är det vanliga att jag ska försöka överleva hela tiden. Jag har ett husdjur, en katt som är lite små cp men ack så gosig. Och hon hårar en massa. Hehe.

2011-03-11 @ 16:51:29
URL: http://dustparade.blogg.se/
Postat av: Empa

sv1: Eller hur, visste inte att det fanns så många. Och jag är glad att du är ute ur bulimin. c:sv2: Tack så hemskt mycket, du.

Det är väl ganska fint på sommaren, Härnösand är känd för att vara en vacker blomsterstad. Tycker inte att den är något speciellt egentligen. Och dialekt, mja, alla har väl sin egna i princip, men det finns en och en annan som har en riktigt grov norrländsk dialekt med.

2011-03-11 @ 23:09:49
URL: http://dustparade.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag ska inte. Allt blev lite tokigt helt plötsligt bara.Vapenbroder kan du kalla mig för, ett plötsligt infall jag fick för ett par månader sedan, tyckte det lät fint. 18 år är jag, bosatt i fiskarstaden Göteborg. Pratar sådär brötigt enligt många och skrattar åt dåliga ordvitsar när ingen annan gör det. På fritiden är jag för det mesta ute och ränner. Gillar inte tanken av att stanna på ett ställe för länge. Och husdjur har jag inte, tyvärr. Jag hade världens bästa husdjur som barn som förresten hette Pepsi. Haha. Funderar på att köpa en liten hamster att ha i rummet, helst ska den vara tjock och så ska den heta Kent.

2011-03-13 @ 11:50:31
URL: http://vapenbroder.bloggplatsen.se
Postat av: William

Din blogg är cool :)

En 23 år gammel pöjk från skara. Fritiden består av serieläsande dricka guiness och ligga och dra mig i sängen alldeles för läänge.

Jag har två stycken kattskrällen, Snobben och Lukas.2011-03-26 @ 01:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0