I stuck my nose in his mouth to smell what he was saying and his words were hooked on chocolate strawberry vanilla isophonic.I was sitting on a couch somewhere watching vh-1, when I found out that bruce springsteen is his mother's only son / ‎"Stiftelsen Magdeburg har beslutat tilldela dig ett stipendium på 9.000 kr för gymnasiestudier."Och så var man sisådär niotusen pengar rikare. Och det känns bra.
Väldigt bra.

When they ask me what I've seen I'll say saturn and soliloquies. Walden pond, hypocrisy, tetris, and insanity.Clara roman, Jimmy Backius, Paulina Persson, Sarah Bolmsten.

Crying myself to sleep.

"Det känns som om jag flyter bort typ, fast jag ligger i sängen"

Have you ever been swindled by a swindler who lies 'cause he wants to see you smile, have a good time, be inspired and he doesn't want for you to cry or know he cries inside, so he hides behind his great triumphant rock and roll disguise.
Jag.

Total idétorka och brutal mensvärk. Huvudvärk och yrsel, men jag har Ben&Jerrys så jag ska inte klaga. Skara-saknad också, men på fredag gör jag stan osäker och drar eventuellt ned till Göteborg och kramar på min bro. Eventuellt.

Tisdag, då börjar skolan igen. Jag ska vara där tioisch och tillsammans med alla andra estetarhippies springa runt förvirrad och känna mig lika liten som knyttet. Men det blir nog bra, dock skulle jag inte klaga på lite mer sommarlov. En eller två månader kanske.. Gå tillbaka i tiden? Yes please, lemon.. cheese.

(Ja, jag har hamnat i någon slags dinosaurie-fas. Märks det eller?)

The last little dinosaur.


Imsy wimsy spiderDet är jag och spindeln alltså. Spindeln som bor på C's balkong, vars nätspinnade jag har följt ända sedan jag kom hit. Det började som en enda liten tråd, nu tar han snart över räcket den jäveln (ok kanske inte). På bilden virar han in en död bananfluga. Tyvärr hade jag bara mitt tele-objektiv.
Men han är fin ändå, min spindel.

There are my specs, the ones I've been looking for. I threw them out the window ten years ago and now they're on my doorstep.Still in Skara.
Har spenderat något sådär två veckor i den minimala staden, och igår var en sådan där typisk jaghataralltingochjaghoppasattallaivärldendör-dag; Försov mig till elvaisch och upptäckte bittert att jag inte hinner tvätta, som jag verkligen behövde. Men jag traskade ner till Munken iallafall, tvättmedel, schampoo, Bilar och Gott&Blandat. Kassörskan med den svarttonade lebb-frisyren var någorlunda förvirrad, men räddade situationen med en drös awkward skämt, och jag gjorde samma sak. Ännu bittrare blev jag när jag insåg att virknålen jag trodde att jag hade glömt (skulle byta den till en mindre storlek) faktiskt låg i väskan hela tiden. Tur att den inte är alltför stor iallafall, så att jag slipper bli godzilla och riva hela staden. Ja, det var en riktigt skitförmiddag. Men den räddades av Storebror Ceasar som erbjöd sig sin tvättmaskin, som antagligen är äldre än mig, och sagt och gjort så fann jag mig själv i Stenum i ett helt fantastiskt hus med en riktig retrofeeling som gjorde en sådär varm i hjärtat. Och kattungarna, så söta att man dog en smula, true story.
Lyssnade på när Ceasar rockade loss på sin gitarr, och bestämde mig för att nu tusan ska jag också lära mig guran. Det börjar väl sådär, EBGDAE. (Enhörningen blev gay, då attackerade elefanten)
På kvällen var det Måndagsfika, även om det var en Tisdag. Vi fick te och paj, och Andrine var så omtänksam som gjorde en laktosfri blåbärspaj. Och god var den! Väldigt uppskattat.
Min dag fick en femma av tio, trots den jobbiga början.

Idag blir det äventyr till second hand-butiken...om nu regnet vill avta.


..Jag hatar musikteori.

RSS 2.0