"His ignorance is encyclopedic" - Abba Eban







Jag blåser ut ljusen, gäspar. Ser att stearinet i ett av ljusen har smält ned till en liten sjö med pinnen mitt i som fortfarande brinner stolt. Blåser en gång, blåser två gånger. Greppar och drar naivt åt mig ljusskoppen i glas (läs: glas som blir varmt) och hinner lyckligtvis släcka elden, ställa ifrån mig ljuset och fräsa ett mindre barnvänligt ord innan jag drabbas av tredje gradens brännskada. Hurrar lite för mig själv för att sedan finna mig med fingrarna petandes i det väldigt varma stearinet, som ett litet barn kan jag inte hålla dem i styr. Inser nu att mina kvällsnöjen är ganska lame.

Kommentarer
Postat av: danni. blåmärken i mitt huvud.

det skulle jag anse vara ett fint kvällsnöje. okej, du du kanske bränner dig litet granna, men, det är iallafall någonting att hitta på. om du förstår hur jag tänker :3

2010-12-28 @ 11:17:41
URL: http://expectopatronum.blogg.se/
Postat av: mathea

haha. fina kvällsnöjen ! <3 :*



sv: hahaha! Men gud vad roligt! Vad underbart roligt det måste ha varit. Skulle nog också ha joinat om jag såg er på stan. kram!

2010-12-28 @ 18:05:10
URL: http://lejonhuvud.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj, gud vad snäll du är. Nu blev jag sådär löjligt glad. Tack tack tack fina du.



Firade "jul" i en främmande stad, med två fjärdedelar utav min familj. Haha. Nej, det var inte alls bra. Hur firade du själv?

2010-12-29 @ 10:44:16
URL: http://400slag.bloggplatsen.se
Postat av: danni.

och åh. ja. jag sov som en stock från sex till halv tio. inga drömmar alls.

2010-12-29 @ 10:56:47
URL: http://expectopatronum.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh fy fan. Mensvärk hör inte hemma på julafton. Eller, egentligen aldrig. Jag gillar när man är många på julafton, när man gör någonting utav hela dagen. Och inte bara en jävlig middag och sen tack och hej. Haha. Fast det är klart, i slutändan är det alltid skönare att smyga undan ett tag.



Gud vad negativ jag låter ändå haha.

2010-12-29 @ 14:12:54
URL: http://400slag.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0