Flying, sailing, dying, same thing.

(Det här är första eller andra gången jag använder Photoshop så därav den otroligt fabulösa redigeringen) Skara, som sagt. Jag kommer dit med tigerräkan och tofukorv, rakt mot en födelsedagsfets för Lennie, snubben med ögonbrynen. Den första personen jag någonsin har träffat som också gillar vitt vin. Så där satt vi, men våra vinglas, pratade Pokémon Soul Silver och åt grillchips. Spotifylåtarna strömmade ur de svarta högtalarna och man kunde inte komma undan gjädjetjuten som folk brast ut när någon sådär speciell låt började spela. Typ Erasure - Always.

Just nu sitter jag i en stor datorstol av skinn och dunkar till In flames. (De gjorde en riktigt bra show på Arvika förövrigt.) Björnarna morrar i sovrummet och stegisen brölar i köket. Fiskartröjan är pådragen, såklart. Vi är ju goda vänner, fastän vi är olika.
Fiskarn och jag.
Regn och blås, blåsregn, regnblås. Jag som ville gå ut i den lilla hålan och se mig runt, fast det hinner man väl på tio minuter så det kan man ta vid något snabbt uppehåll. Herregud. Jag borde vara snäll och inte kasta så mycket dissar på hur liten den här staden faktiskt är, men jag gillar Skara, det är mys. Så litet och grönt.

Jag har föresten hittat min väska. Den är stor och sliten och den har varit i nästan hela Norrland. Gillar.

Kommentarer
Postat av: maja.

jättefina bilder tycker jag.

2010-08-06 @ 13:32:06
URL: http://maajis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0